Проведення курсів підвищення кваліфікації наукових та науково-педагогічних працівників в ННЦ «Інститут землеробства НААН»

22 Липня, 18:39
Новини Новини інституту

В Національному науковому центрі “Інститут землеробства НААН” відповідно до затвердженого плану – графіку НААН у період з 19 по 23 липня 2021 р. проходять курси підвищення  кваліфікації наукових та науково-педагогічних працівників в on-line режимі відеоконференції на платформі Zoom.

До заходу залучились близько 50 наукових співробітників з 11 наукових установ мережі НААН та закладів вищої освіти, а саме: ННЦ «Інститут землеробства НААН», ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства НААН», Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН, Інституту рослинництва ім. В.Я. Юрʼєва НААН, Інституту агроекології і природокористування НААН, Інституту садівництва НААН; Інженерно – технологічного інституту «Біотехніка» НААН; Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН; Сквирської дослідної станції органічного виробництва Інституту агроекології і природокористування НААН, Панфильської дослідної станції ННЦ «Інститут землеробства НААН» та Золотоніського фахового коледжу ветеринарної медицини Білоцерківського НАУ.

Слухачі мають змогу ознайомитися з лекціями провідних вчених ННЦ “Інститут землеробства НААН” за такими тематиками: загальне землеробство, рослинництво, селекція і насінництво, кормовиробництво і луківництво.

Під час проведення курсів було організовано другий навчальний семінар доктора технічних наук, академіка НААН В.М. Булгакова «Особливості підготовки та публікації наукових статей у закордонних виданнях,включених до наукометричних баз Weв of Science i Scopus».

За результатами навчання кожному учаснику буде надіслано електронний сертифікат про підвищення кваліфікації з обраної слухачем тематики.