8 червня 2021 року стартувала агропромислова виставка Agro-2021!

9 Червня, 23:58
Новини Новини галузі Новини землеробства Новини інституту

8 червня у місті Києві стартувала наймасштабніша в Україні та східній Європі агропромислова виставка AGRO-2021, яка триватиме до 11 червня.
Цьогоріч понад 1 000 компаній-учасниць з усіх куточків України продемонструють найновіші галузеві досягнення та інноваційні рішення, сучасну сільськогосподарську техніку та устаткування. Також у виставці візьмуть участь компанії з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини.
AGRO-2021 є ефективною платформою, за допомогою якої українські виробники зможуть безпосередньо налагодити контакти із представниками країн-лідерів світового аграрного сектору, знайти нових партнерів та клієнтів, обмінятися досвідом, ознайомитися з інноваціями.
Ми, ННЦ “Інститут землеробства НААН”, як представник наукової та виробничої сфер агропромислового комплексу активно приймаємо участь у виставці  Agro- 2021.
Демонстраційний стенд ННЦ “Інститут землеробства НААН” розташований в павільйоні 9А серед Інститутів, що входять до складу Національної академії аграрних наук (НААН).

Запрошуємо завітати до нашого стенду! Наукові співробітники нададуть цікаву, вичерпну та найновішу інформацію про товари та послуги, наукоємні інноваційні розробки, сорти насіння Інституту та дадуть відповіді на всі ваші питання!